Julkampanj: Berätta om den bästa upplevelsen du haft med din bok!

Ett år fullt med spännande upplevelser och händelser går mot sitt slut. Innan dess närmar julen sig! För att komma in i julstämning har vi…

Julstämningen och första advent är långsamt på intågande och vi på BoD börjar redan mysa i höstmörkret med funderingar kring jul. Vi skulle gärna tillsammans med dig vilja tänka tillbaka på året som gått och få höra om din eller dina bokupplevelser som ligger dig varmt om hjärtat. Har du haft någon särskilt känslosam upplevelse i samband med din bok, som du vet kommer att stanna kvar hos dig väldigt länge? Har du kanske varit med på något speciellt bokevent eller signerat böcker, haft en överraskande försäljning eller blivit glad över positiva kommentarer från dina läsare? Kanske känslan av att äntligen få hålla din egen bok i handen har gett dig en stor glädje eller så kanske du har känt dig speciellt lycklig över att ha fått oväntat stöd i ditt bokprojekt av någon. Ja, det kan finnas många fina upplevelser som du har haft under 2017 med din bok och vi skulle gärna veta mer om dessa och hur du kände just då!
Dela din bokupplevelse och vinn ett överraskningspaket
Genom att dela med dig av ditt speciella ögonblick med oss har du chans att vinna ett överraskningspaket. Beskriv din mest känslosamma upplevelse med din BoD-bok med hjälp av några få meningar. Dra nytta av vår julkampanj och ta tid på dig för att tänka tillbaka på ditt år.

Om du vill vara med i utlottningen, så skriv om din bokupplevelse i kommentarsfältet nedan eller via mejl till event@bod.se innan den 15 december 2017. Glöm inte att även ange din BoD-boks titel. Vi lottar ut 1 överraskningspaket.

Samma chans för alla
Kanske har du fler än en bokupplevelse som du vill dela med dig av? Antalet upplevelser för varje deltagare är obegränsat men vi lottar bara ut en vinst. Den 15 december kommer vi att dra en vinnare och skicka överraskningspaketet så fort som möjligt, så att det förhoppningsvis når vinnaren innan jul. Vi hoppas kunna bidra till lite extra glädje inför julen och höja julstämningen!

BoD lottar ut ett attraktivt överraskningspaket för att höja julstämningen i år.
Vi ser fram emot att få höra om din eller dina bästa och mest känslosamma bokupplevelser och passar på att önska dig en lugn, fridfull och härlig jul!
Villkoren för utlottningen finner du här.

Kommentarer

 • Det är ju hela paketet liksom, först när man skickat in allt! Sen när man får de första exen själv! Wow, liksom…Men sen när de första läsarna skriver att de gillar det! Herregud, då är det lyriskt! ❤️
  det finns ingen ångervecka i himlen
  Mia Möller

 • Min största upplevelse är när jag lanserade min barnbok på biblioteket i Svedala tillsammans med mina norska barnbarn Oliver och Tristan, som var nere i Svedala. Vi hade skapat en härlig upplevelse för barnen, med ballonger, saft och bullar. De fick teckna en bild utifrån ett kapitel som jag läste, som sedan biblioteket satte upp på en skärm.
  Att se barnbarnens ögon lysa av lycka över att de varit medförfattare och övriga barns glitter när jag läste ur boken, var gudomligt. Stoltheten var så kraftig att den gick att ta på.
  Sedan kom Lokaltidningen hem till mig och gjorde ett härligt porträtt av mig och boken. Här kan ni läsa mer om det:
  http://svedala.lokaltidningen.se/fran-facklitteratur-till-autofiktion–/20171026/artikler/710289883/2412

  Lycka är att få uppleva detta tillsammans med barnbarnen som jag sällan träffar.
  Strålande hälsningar
  Monica Ivesköld

  • Hej Monica,
   Jag kan föreställa mig den enorma lycka ni kände. Tack så mycket för att du delar med dig!
   Med vänlig hälsning
   Linda/BoD

 • Det mest glädjande jag upplevt i samband med min utgivning av boken, Högrells väg från vallpojke till kyrkoherde, var denna hälsning från min huvudpersons sonsonsson: ”Jag har nu bläddrat igenom boken och är djupt imponerad och tacksam över det arbete Du gjort med boken och det fina resultat det har blivit. Du har lyckats sätta alla hans texter i rätt sammanhang och kopplat den till händelser och personer i bygden. Du har strukturerat upp alla skrifter så det blir lättläst och kan förstås av alla. Även hand teologiska resonemang har Du satt i sitt sammanhang. Bengt Högrell var ju min farfars far och jag fick ju alla dagböcker och andra skrifter efter min pappa Tages död. Blev så upptagen av det hela att jag kontaktade Er i Bergum för att veta mer. Jag är alldeles salig i min glädje över att Din bok nu har kommit.”

  • Hej Ingegerd!
   Tack för att du delar med dig! Förstår att du blev glad när du fick en sådan positiv hälsning.
   Med vänlig hälsning
   Linda/BoD

 • Vi på BoD har dragit en vinnare och kommer att informera hen per mejl.
  Vi vill passa på att tacka alla deltagarna och önska er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!!

  Ditt BoD-team

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält