Litteraturmässan den 13-14 april 2018

För tredje året i rad arrangeras Litteraturmässan på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Vi finns på plats för att hjälpa dig på vägen med din nästa…

För många författare är föreläsningar, kurser och mässor viktiga tillfällen för att sälja böcker och nätverka med andra spelare inom bokbranschen. Det finns fler mässor än bara Bokmässan i Göteborg i vårt avlånga land. Nu närmast är det Stockholm som står på tur med årets Litteraturmässa. Den har ett litterärt fokus som lyfter fram den mångfald av förlag som finns i Sverige. Utöver förlagen är även museer, institut och andra typer av kulturföreningar, som verkar för litteraturen, välkomna.

Ett 60-tal förlag och tidskrifter från hela landet ställer ut i Hörsalen och precis som förra året kommer det att bjudas på ett fullspäckat program, med både föreläsningar, panelsamtal och framträdanden på flera av Kulturhusets Stadsteaterns scener. Det är helt gratis för allmänheten, vilket innebär fri entré till allt som händer på litteraturmässan.

Stockholms litteraturmässa är ett samarbete mellan den oberoende föreningen Stockholms litteraturmässa och Kulturhuset Stadsteatern. Den startades av Martin S. Halldin och Lina Rydén Reynols och drivs som en oberoende ideell förening. Evenemanget invigs på eftermiddagen fredagen den 13 april och fortsätter med framträdanden och utställare på lördagen den 14 april.

Mer information om utställare och programpunkter med mera hittar du på webbsidan: www.litteraturmassan.se

Vi på BoD finns på plats som utställare och är mer än glada över att kunna svara på dina frågor och funderingar kring egenutgivning och print-on-demand. Vi ger dig bra tips angående bokdesigns- och språkgranskningstjänster, vilka kan vara nyckeln till just din boks framgång.

Kom förbi och prata om ditt bokprojekt med oss!


TIPS!

När du planerar marknadsföringen inför din bokutgivning så är det viktigt att knyta nya kontakter inom bokbranschen och nå ut till läsarna. Vill du veta vilka andra event, mässor och evenemang som äger rum under 2018 så läs vidare här.

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält