Besök oss på bokmässan!

Bokmässan i Göteborg slår upp sina portar den 28 september–1 oktober i år och är Nordens största mötesplats för det skrivna ordet.

Bokmässan har ett fullspäckat program och bjuder på en mängd spännande samtal, diskussioner och presentationer. Låt dig inspireras av både svenska och internationella författare, förlag, utställare och andra medverkande som gör ditt besök till en litterär upplevelse.

Som egenutgivare har man möjlighet att skapa sig ett stort eget nätverk genom olika marknadsaktiviteter och på så sätt nå försäljningsframgångar med sina böcker utan att gå via ett förlag. Bokmässan är ett ypperligt tillfälle för dig att knyta nya kontakter och öppna upp nya dörrar in till författarvärlden.

Kom och besök oss i vår monter B06:51 så hjälper vi dig med dina frågor, idéer och funderingar kring din bokutformning och bokutgivning.


program i montern B06:51

BoD-presentation på lördag och söndag kl 11.00 och kl 15.00

Oavsett om du filar på ditt första bokmanus eller om du har gett ut böcker tidigare så ger vi dig gärna råd och tips angående ditt bokprojekt – både som tryckt bok och e-bok. Besök oss i vår monter där vi visar en presentation om BoD:s koncept, produkter, priser och hur du kan ge ut en bok med oss. Vi förklarar för dig hur du enkelt och snabbt kan publicera ditt verk som tryckt bok och e-bok utan någon ekonomisk risk och till attraktiva villkor. Vi hjälper dig att komma igång!


Författarbesök på lördag och söndag

Vi har bjudit in några av våra BoD-författare att vara med på lördag och söndag för- och eftermiddag i samband med BoD-presentationerna för att dela med sig av sina erfarenheter. Detta är din chans att få veta mer om hur de gick till väga med sina bokutgivningar. Ta tillfället i akt och kom till vår monter lördag och/eller söndag och lär känna våra BoD-författare för att få bra tips, utbyta idéer och funderingar.


15 minuter speedcoaching på lördag och söndag

Egenutgivning ökar både bland debutanter och etablerade författare och ger även författarna nya möjligheter att interagera med sina läsare. I år erbjuder vi dig som författare möjligheten att komma förbi och få en BoD-speedcoaching på 15 minuter. Vi kan tillsammans bolla idéer, utarbeta den bästa lösningen och göra upp en personlig utgivningsplan anpassad efter just din bok. Kom förbi och boka in ett möte för att prata om ditt bokprojekt med oss.


CAFÉ SKRIVA

Tidningen Skriva har, i samarbete med bokmässan, arrangerat ett skrivcafé på mässan. I Café Skriva kommer det att finnas en scen och utrymme för utställare att presentera olika teman inom skrivandet. BoD finns på plats och kommer att presentera Vägen till en professionell bok.

Innan utgivningen bör du ta dig tid och fundera på professionalisering av din titel. Vi ger dig bra tips angående bokdesign- och språkgranskningstjänster, vilka kan vara nyckeln till just din boks framgång. Missa inte vår presentation på scen Café Skriva i F-Hallen kl 09.3010.00 på lördagen den 30 september.  

(Föreläsningen på Café Skriva ingår i den vanliga entrébiljetten till bokmässan.)


UTLOTTNING INFÖR BOKMÄSSAN

Utav de titlar som publiceras i augusti månad lottar vi ut fem titlar som får sin egen plats i hyllan på bokmässan i år. På detta sättet får de lite extra uppmärksamhet under mässdagarna och även i våra sociala medier. Läs vidare längst ner i följande blogginlägg.

Har du frågor kring utlottningen eller våra övriga tjänster kan du självklart kontakta BoD-medarbetarna per e-post, telefon eller i rutan nedanför.

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält