Tips, mingel, nätverkning: Egenutgivardagen 2015

Information genom webbsidor och sociala medier är enkelt, men inget slår ett personligt möte och erfarenhetsutbyte. Egenutgivardagen gör det möjligt.

Har du gett ut en bok eller planerar du att göra det på egen hand? Du vet kanske hur du ska gå tillväga för att få boken i bokhandeln men är osäker på vad som är det bästa sättet att nå ut till läsarna? Då borde du ta del i Egenutgivardagen.

Egenutgivardagen organiseras för att ge egentutgivarna en liten kick inför marknadsföringen av den egna boken. Här får du tips på hur du kan sprida information i sociala medier, vad du borde tänka på när du kontaktar medier och hur du organiserar olika event kring din bok. Nätverkning är också viktigt, och det kommer vi göra direkt på plats!

Dagen består av intressanta expertföredrag till följande teman: marknadsföring, PR, omslagsdesign, sociala medier, biblioteks- och recensionsarbete, nätverkning och eventorganisation. Samtidigt som du får värdefulla tips och råd från professionella aktörer inom publiceringsbranschen har du en utmärkt möjlighet att träffa andra som kanske funderar på exakt samma saker kring bokutgivning och marknadsföring som du.Programmet och mer information om eventet hittar du på hemsidan.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Fullt hus på BoD:s Egenutgivardag i Helsingfors, april 2015.