Träffa oss på bokmässan!

Kom gärna och besök oss på Bokmässan i Göteborg den 27–30 september. Vi finns på plats i monter B06:49 för att hjälpa dig med ditt…

Varje år medverkar otroligt många författare, serietecknare, journalister, kulturpersonligheter, förlag, tidskrifter och andra experter inom bokbranschen. Det är absolut den rätta platsen att besöka om du vill få ny inspiration, knyta nya kontakter och anskaffa nya kunskaper inom författandet.

Vi på BoD hjälper dig gärna och ger råd om hur du skall gå tillväga för att ge ut just din bok och e-bok själv genom BoD. Kanske har du redan ett färdigt och utgivet bokprojekt men behöver lite tips på hur du kan planera din marknadsföring. Ta chansen att diskutera dina bokprojekt med oss!

BOD EVENT PÅ BOKMÄSSAN

Vi på BoD har förberett några aktiviteter under lördagen och söndagen på Bokmässan, som vi tror ni kommer att vilja ta del av.

BoD författare

Vi har bjudit in några av våra BoD-författare som kommer att visa upp sina böcker och dela med sig av sina erfarenheter. Kom förbi och passa på att få bra tips, utbyta idéer och funderingar.

BoD presentation

För er som vill lära känna BoD lite mer så kommer vi att hålla en presentation i montern kl. 11.00 och kl. 15.00. Vi förklarar BoD:s koncept, produkter, priser och hur du kan ge ut en bok med oss.

BoD Speedcoaching

Vi ger dig möjlighet att ha en speedcoaching med oss på 15 minuter. Vi kan tillsammans bolla idéer, utarbeta den bästa lösningen och göra upp en personlig utgivningsplan anpassad efter just din bok. Kom förbi och boka in ett möte med oss!

Scen Café Skriva

En framgångsrik bokutgivning lämnas sällan åt slumpen utan baseras på en genomtänkt plan, från början till slut.Ta del av författaren Laszlo Hegedüs resa som egenutgivare och hans kamp för barn med särskilda behov i dagens skola. Missa inte vår presentation på scen Café Skriva i F-Hallen kl 17.00 på lördagen den 29 september.
Vill du synas på Bokmässan?

Vi vill i år ha en författarvägg där BoD-författarna stolt kan visa upp sin eller sina böcker. Nu har du chansen att marknadsföra dig som författare på Bokmässan. Skicka in ett foto på dig själv tillsammans med din bok till event@bod.se. Läs gärna vidare på vårt blogginlägg.

Nya titlar publicerade i augusti månad!

Utav de titlar som publicerats i augusti månad lottar vi ut fem titlar som får sin egen plats i hyllan i år. På detta sättet får de lite extra uppmärksamhet under mässdagarna och även i våra sociala medier. Är du nyfiken på vilka de är?

Vi ses på bokmässan 2018 i Göteborg!

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält