Vem har den bästa bokidén?

En framgångsrik bokutgivning lämnas sällan åt slumpen utan baseras på en genomtänkt plan, från början till slut. Nu kan du skicka in din bokidé till…

Orsakerna till att en författare blir framgångsrik kan vara många, men själva fundamentet för en lyckad bokutgivning är allt ifrån bokens tema och innehåll till professionalitet, form och en välgenomtänkt marknadsföringsplan. För att du ska kunna få en så unik och professionell bok som möjligt erbjuder vi alla tänkbara författartjänster som gör att din bokidé kan leda till en framgångsrik bokutgivning. Med hälp av BoD:s professionalitetscheck skapar vi ett utgivningskoncept tillsammans med dig. Du har möjlighet att utveckla en individuell plan för din bokutgivning som kan leda till ett resultat som du kan vara riktigt stolt över.
NU ÄR DAGS ATT LÅTA KREATIVITETEN FLÖDA!
Nu kan du skriva ner din bokidé på papper och skicka in den till BoD! Den bästa, unikaste, roligaste, tokigaste, mest spännande eller smartaste bokidén vinner, och som pris får du en professionalitetscheck som du genomgår tillsammans med BoD. Tävlingen pågår fram till den 22 juni. Du deltar genom att skicka in din idé på max. en halv A4-sida. Om du redan har skrivit ditt manus klart kan du sammanfatta det på max. en halv A4-sida. Skicka in din text till marknadsforing@bod.se och ange ”Bokidé” som ämne. Till vänster kan du se ett resultat av bokidén ”Maja och Måns” som Birgitta van Roseel och Gun Liljengren hade. Efter genomförd professionalitetscheck kunde arbetet med manuset fortskrida och resultatet blev något som författarna idag är mycket stolta över. Titeln utkommer i maj 2018.
bokidé, Maja & Måns, professionalitetscheck
professionalitetscheck, bokidé, tävling, idé
”Vår efterlängtade bokutgivning blev möjlig i samband med att vi tog kontakt med BoD, som hjälpte oss på alla tänkbara sätt. Vi beslöt oss för att anlita bl.a. professionalitetschecken – något som vi inte ångrat. Vi tog tacksamt emot råd och tips och diskuterade hur vi skulle gå till väga. Resultatet blev ’Maja och Måns – två katters livsöden’.” – Birgitta van Roseel & Gun Liljengren

TÄVLINGSVILLKOR

Från den 4 maj till den 22 juni kan du delta i BoD:s tävling och vinna en professionalitetscheck. Du deltar genom att skicka in din bokidé på max. en halv A4-sida. Skicka din bokidé till marknadsforing@bod.se och ange ”Bokidé” som ämne. Har du redan skrivit ditt manus kan du sammanfatta det på max. en halv A4-sida.