Vill du synas på bokmässan?

Bokmässan är nordens största mötesplats för bok- och bibliotekbranschen. Alla som är intresserade av skrivandets ord besöker den varje år. Därför är det viktigt för…

På bokmässan medverkar varje år otroligt många författare, förlag, journalister, kulturpersonligheter, politiker etc. i debatter, presentationer och diskussioner om olika ämnen. Över 77 000 besökare togs emot förra året. Det är ett perfekt tillfälle att ta vara på för att nå ut till dina läsare och knyta nya kontakter inom bokbranschen. Det kan hjälpa dig att träffa andra författare för att utbyta nya idéer och inspiration. I år vill vi på BoD gärna visa upp våra författare och dess böcker i montern. På så sätt kan vi skapa uppmärksamhet kring din bok och göra lite gratis marknadsföring för dig.

Vill du vara med och synas med din bok på bokmässan?

 

Vi planerar att göra en författarvägg med foton i vår monter i år. Vi vill gärna visa upp foton på alla våra duktiga och flitiga författare tillsammans med böckerna. Ni har lagt ner ett stort arbete på att skapa era böcker och nu har ni chansen att stolt visa upp dem och få extra uppmärksamhet kring ert verk. Var med och skapa en rolig författarvägg!

Om du tycker att detta skulle vara roligt att få lite extra reklam för dig och din bok, så skicka in ett foto på dig själv där du håller upp din bok väl synlig framför dig. Alla foton som vi får inskickade tar vi med till bokmässan, färg eller svartvit spelar ingen roll.

Om du inte redan har ett foto så be någon ta ett foto med mobilen eller digitalkameran och skicka in det per mejl till: event@bod.se

Vi lotttar ut 5 böcker som får en speciell plats på bokmässan!

 

Ge ut din bok i augusti månad och vinn en speciell plats i vår monter på bokmässan i Göteborg! Kan detta vara något för dig? Marknadsföringen av din bok är väsentlig för bokens framgång. Vi lottar ut fem titlar som får möjligheten att vara med som utställningsexemplar i vår monter på bokmässan i Göteborg och även får uppmärksamhet i våra sociala medier. För att vara med i utlottningen krävs att boken publicerats under augusti månad 2018.

Har du frågor kring utlottningen eller våra övriga tjänster kan du självklart kontakta BoD-medarbetarna per e-post, telefon eller i rutan nedanför. Tävlingsvillkoren för utlottningen finner du här.

Kommentarer

  • Jag vill gärna delta i utlottningen om 5 boktitlar till Bokmässan i Gbg 2018 med min bok Fästingbiten, ett nyligen beställt Comfort-paket. Meddela mig om särskilda åtgärder krävs för att jag skall kunna delta. Avser att ge ut boken i augusti.

    Mvh Mari

  • Hej Linda!
    Jag vill vara med i utlottningen inför bokmässan med min bok Folkbildning och solidaritet. Räcker det att jag anmäler mig här?
    Mvh Clara

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält