Bokmässan 2021 – Besök vår digitala marknadsplats!

Årets Bokmässa den 23–26 september har ställts om till en hybridmässa och vi har förberett intressanta erbjudanden för dig!

Bokmässan är årets viktigaste litteraturhändelse, en mittpunkt för bokutgivning både i Sverige och internationellt. Oavsett om du föredrar deckare, noveller, nyheter eller tidskrifter så är evenemanget fyra dagar av inspiration och en av de stora kulturella mötespunkterna i Sverige.

På grund av det rådande läget så blir det en hybridmässa i år, där de flesta upplevelser är digitala med studiosamtal på Svenska Mässan som direktsänds på Bokmässan Play. Årets nyhet är Bokmässans digitala marknadsplats: Bokmässan Deals, där vi på BoD är med som utställare. Vi har förberett 5 olika intressanta Deals som du läsa mer om på Bokmässans webbsida.

Bokmässan i Göteborg planerar att komma tillbaka i fysisk form 2022, vilket vi alla ser fram emot!

Ta del av våra 5 Deals på årets Bokmässa!


1

Skriva är livet!

Ge ut din bok själv med BoD och spara 799 kr!

Med följande kod: Bok2021, ger du ut din bok med tjänsten BoD Classic gratis! Registrera dig i myBoD på www.bod.se, lägg in koden och skapa ditt bokprojekt. Koden gäller fram till den 31 december 2021.*

* Endast en gratis publicering per kund och koden finns i begränsat antal.

Läs vidare här!


2

Författarcafé online!

Träffa oss digitalt den 23 september kl. 18.00–19.30!

Som egenutgivare kan man ibland känna sig ensam med sina funderingar och tankar om hur man går tillväga för att nå ut med sin bok.

På vårt gratis författarcafé med Zoom berättar vi om hur egenutgivning med BoD fungerar. Vi svarar på frågor, förklarar hur du enkelt kan ge ut din bok i bokhandeln och delar vår expertis om egenutgivning. Du kan dela dina tankar, erfarenhet och tips med andra skrivglada.

Välkommen att anmäla dig per mejl till event@bod.se! Vi skickar dig en inbjudningslänk och mer information eventet. Vi ser fram emot att träffa dig!

Läs vidare här!


3

Vinn 3 gratis exemplar av ditt Fun-projekt!

Förverkliga din bokidé gratis!

Vi bär alla på en historia, en berättelse, en saga, en kunskap eller kanske en erfarenhet som vi gärna skulle vilja dela med oss av. Skapa och slutför ditt bokprojekt med BoD Fun så har du chansen att vinna 3 exemplar av din bok gratis.

Informera oss per mejl när ditt bokprojekt är slutfört till event@bod.se. Ange rubriken ”Bokmässan 2021” och bokens titel eller BoD-nummer.

Obs! Erbjudandet gäller fram till den 1 november 2021, då en vinnare dras av BoD:s jury!

Läs vidare här!


4

Behöver du ett omslag för din bok?

Skapa ett gratis individuellt omslag till din bok!

I vårt nya online-verktyg easyCOVER som du finner i myBoD kan du enkelt skapa ett eget personligt omslag för sitt bokprojekt.

Du kan välja mellan Omslagsdesign Easy, som har fjorton nya gratismallar i olika färgvarianter och den nya tjänsten Omslagsdesign Collection. Du kan även använda vår fria mall och skapa ett omslag precis så som du vill att det ska se ut.

Läs vidare här!


5

Upptäck fördelarna med print-on-demand!

Ingen minsta upplaga krävs och ingen finansiell risk uppstår!

Med BoD kan du ge ut och sälja dina böcker och e-böcker i bokhandeln och nätbokhandeln. Vi katalogiserar din titel och gör den tillgänglig genom vårt omfattande distributionsnätverk, om så önskas. Så fort vi tar emot en beställning trycker vi snabbt din bok. Fördelarna är att det inte uppstår några tryckkostnader i förväg och du har full kontroll över dina bokprojekt.

Läs vidare här!


Författare

Linda Reumann

Hon har jobbat på BoD sedan hösten 2016. Hon är ansvarig för marknadsföringen, sociala medier och arrangerar bland annat olika evenemang hos BoD. På bloggen delar hon tips och råd kring bokutgivning och marknadsföring.

Fler inlägg

Kommentarer

 • Hej!
  Har gett ut två böcker hos er.
  Hur kan man få hjälp av er med marknadsföring?
  Vad krävs för att man ska kunna deltaga i bokmässan?

  • Hej Birger,

   Som egenutgivare så tar man själv tag i marknadsföringen. Vi försöker ge olika tips på bloggen och under Författartjänster på vår webbsida kan du läsa om vår Internetmarknadsföring eller Marknadsföringspaketet med Boktugg.
   I år äger Bokmässan rum digitalt. Några seminarier kommer att spelas in på plats med en liten publik. Det finns annars ingen möjlighet att medverka i Bokmässan i år.

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält