Bokmässan är tillbaka!

Bokbranschens stora årliga bokfest och mötesplats äger rum den 22–25 september i Göteborg. Vi är på plats för att träffa dig. Ses vi där?

Bokmässan är tillbaka i fysisk form!

Det är årets stora mötesplats för dig som vill utveckla ditt skrivande, lära dig mer om hantverket, om egenutgivning och inspireras av Sveriges främsta författare inom alla tänkbara genrer. Efter några år av pandemi och digital bokmässa är det äntligen dags igen för att få träffas personligen och ta del av vimlet bland alla fantastiska författare, förlag, skolor, bibliotek och besökare.

Vi på BoD finns på plats i montern B06:59!

Kanske har du redan ett färdigt manus och funderar på hur du ska gå till väga för att ge ut din bok och e-bok? Kom och berätta om ditt bokprojekt för oss, så ger vi dig tips och råd om hur du ska gå tillväga.

Vad har vi förberett för dig?

Vill du veta mer om våra tjänster?

Med BoD:s författartjänster hjälper vi dig med t.ex. korrekturläsning, språkgranskning samt design av inlaga och omslag.

Boka en tid med oss för att få en personlig och professionell rådgivning gällande ditt bokprojekt, utan någon kompromiss.

Skicka ett mejl med önskad mötestid till event@bod.se

Scen: Café Skriva (lördag 24 sept. kl. 15.30)

Café Skriva är ett initiativ från tidningen Skriva i samarbete med Bokmässan, där skrivandet som hantverk ligger i fokus. Kom och lyssna på vår diskussionsrunda ”Förverkliga din bokidé med egenutgivning” där författarna Monica Bergenek och Moa Norström berättar om sina erfarenheter inom egenutgivning och delar med sig av sina tips. Café Skriva finner du på andra våningen, monterplats F01:56.

Besök i montern B06:59

Du får träffa några av våra BoD-författare i montern som besöker oss olika dagar under mässan: Sandra Trankell, Ellinor Wikman, Johan Osbeck, Monica Bergenek och Mona Norström.

De berättar om sina bokprojekt och erfarenheter samt ger dig tips och råd. Utnyttja möjligheten att att köpa deras signerade böcker.

Vinnspel och quiz

Vill du vinna en gratis utgivning med vårt Classic-paket? Kom i så fall till vår monter och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vill du vinna, en tröja, notishäfte, eller BoD-väska?
Genom att ta del av en frågetävling i vår monter har du chans att vinna dessa priser, om du svarar rätt.

Vi önskar alla författare välkomna till oss på Bokmässan!

Författare

Linda Reumann

Hon har jobbat på BoD sedan hösten 2016. Hon är ansvarig för marknadsföringen, sociala medier och arrangerar bland annat olika evenemang hos BoD. På bloggen delar hon tips och råd kring bokutgivning och marknadsföring.

Fler inlägg

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält