Skrivartävling i sommar: Vad ser och hör du?

I samarbete med Drop a Story arrangerar vi en rolig skrivartävling. Är du med och deltar med din novell?

Har du funderat på vad som händer inne hos Fru Persson, vart bilen är på väg ute på gatan eller varför du är rädd för den rödbröstade domherren i trädgården? Om inte så är det dags att du börjar göra det nu!

Vad ser och hör du när du tittar ut genom fönstret, sätter dig på balkongen, i trädgården eller på favoritfiket? Vem eller vilka är huvudkaraktärerna i din novell? Är det grannens katt, mc-tjejen som du hör avlägset i fjärran eller kanske du själv?


Skrivartävling

I sommar, fram t.o.m. den 30 september med start den 1 juli, kan du delta i skrivartävlingen ”Vad ser & hör du?”. Tävlingen sker i samarbete mellan BoD och Drop a Story.

En jury kommer att utse 5–8 noveller som ska ingå i en novellsamling som trycks i samarbete med BoD Sverige. Denna novellsamling kommer distribueras till de författare som är vinnare i tävlingen. Kanske är det just du som får din story tryckt!

Fr.o.m. den 1 juli kan du skicka in ditt bidrag till sommartavling21@dropastory.com. Sista dagen för att skicka in ditt bidrag är den 30 september.

Vi glädjer oss över att få läsa just din novell!


Detta gäller för deltagandet:

  • Huvudkaraktären i din novell ska framträda tydligt.
  • Det ska på något sätt framgå var du befinner dig när du ser och hör vad som händer runt dig.
  • Max 2 000 ord.
  • Valfri genre.
  • Texten ska skickas via e-post till sommartavling21@dropastory.com med bifogad fil (Word- eller PDF-fil). Viktigt är att texten är bifogad i ett dokument!
  • En bild kan bifogas i samma mejl men bilden får vara max. 500 pixlar stor (jpg- eller png-format).


VIKTIGT!
Genom att delta i tävlingen och skicka in ditt bidrag (text) godkänner du att Drop a Story och BoD får använda texterna i marknadsföringssyfte, publicera den på webbsidor och i tryckt material. Om bild bifogas intygar du att bilden är din egen (copyrighten är din) och att den kan användas vid publicering av text på webben och i tryckt material. Om du önskar vara anonym måste detta anges i samband med att text och ev. bild skickas in i syfte att delta i tävlingen.

Du bibehåller din upphovsrätt till uppladdade publikationer/texter hos Drop a Story. Dock ger du Drop a Story rätten att icke exklusivt använda dessa publikationer i alla Drop a Storys tjänster som utvecklas. Denna rätt upphör om du önskar radera publikationen/texten från Drop a Story. Drop a Story kommer inte på något sätt genom detta ges tillåtelse att sälja dina publikationer/texter utan ditt godkännande, Drop a Story´s rätt och intentioner sträcker sig enbart till att möjliggöra för andra människor att ta del av dem.

Här kan du läsa mer om BoD:s allmänna vilkor.

Vi ber dig kontakta Drop a Story direkt om du har frågor angående tävlingen.

Författare

Linda Reumann

Hon har jobbat på BoD sedan hösten 2016. Hon är ansvarig för marknadsföringen, sociala medier och arrangerar bland annat olika evenemang hos BoD. På bloggen delar hon tips och råd kring bokutgivning och marknadsföring.

Fler inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält