Tävling: Många genrer till Världsbokdagen

Hurra för en värld full med böcker och bokidéer! BoD firar världsbokdagen med en tävling för BoD-författare.

Den 23 april firas Världsbokdagen i hela världen. För bokhandlare, förlag, bokälskare och författare är det en grund för att fira – och för oss en anledning att lotta ut något litet till våra författare. Har du redan publicerat en bok genom BoD? Berätta för oss hur din bok skiljer sig från andra titlar i din genre och vad som är speciellt med din bok. Du behöver endast göra följande mening fullständig:

”Min boktitel skiljer sig från andra kärleksromaner/deckare/fackböcker/… genom att…”

tävlingen

Bland alla deltagare lottar BoD ut:

tryckt bok med BoD Classic eller BoD Comfort

  • 1x liten upplaga med 10 exemplar av din tryckta bok

 

BoD E-Bok eller E-Smart

  • 1x gratis utgivning av den tryckta boken med BoD Classic

så här kan du delta

Förutsättningen för deltagandet är att du har publicerat minst en tryckt bok eller e-bok genom BoD, som finns tillgänglig i bokhandeln idag.

Slutför följande mening och lägg till din boktitel och genre. Skicka den fullständiga meningen (max. 250 tecken) som kommentar i detta blogginlägg senast den 30 april 2016.

”Min boktitel skiljer sig från andra kärleksromaner/deckare/fackböcker/… genom att…”

Tävlingsvillkoren för utlottningen finner du här.

Kommentarer

  • Min boktitel ” Kärlek över Atlanten ” skiljer sig från andra kärleksromaner genom att det är ett möte i cybervärlden, på internet, utan att ha sett eller hört varandra, finns kärleken där från början med oerhörda känslor och förväntningar att träffas på riktigt, vilket görs efter 1 månad.

  • Min boktitel ”Skyddsänglar och fred på jorden om
    självmord och relationer” Skiljer sig från andra böcker för det är en julberättelse saga som handlar om en person som pga sina realtioner mår dåligt och försöker ta livet av sig, när han hoppat kommer en skyddsängel och räddar honom. Efter sagan presenteras fakta om självmordstatistik. Samarbetar även med Suicied Zero.

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält