Julkampanj: Önskerubrik från våra författare

Snart är julen här. För att göra tiden före jul ännu mer spännande har vi förberett några överraskningar för BoD-författare. Önskerubrik, julklappstips och receptidéer –…

07.12.2015 · Vera Wunderlich Event · Författare

Med första advent har den officiella jultiden inletts. Säkert kan även du blicka tillbaka på ett aktivt år och är glad över några lugna dagar över jul. För att förbereda dig på jultiden och göra dagarna innan lugnet lite mer spännande har vi några överraskningar på vår Facebook-sida och här på bloggen de kommande veckorna. Vi publicerar regelbundet idéer och inspiration för en lyckad julfest och hoppas att du kan använda dig av dem för ditt firande. Temat bokutgivning kommer självklart också stå i fokus.
BoD-önskerubrik

Finns det teman kring bokutgivning och marknadsföring som du skulle vilja veta mer om? Med vilka slags blogginlägg kan vi stödja dig i din utgivningsprocess? Nu är det möjligt för dig att påverka bloggens innehåll genom att kommentera detta inlägg och slänga in dina önskerubriker! Vi ska se till att uppfylla så många av dem som möjligt.

Som en liten julöverraskning lottar vi ut tre överraskningspaket bland alla kommentarer.

Vinn ett överraskningsspaket

Alla som skickar in sin önskerubrik fram till den fjärde advent (2015-12-20) deltar automatiskt i utlottningen. Vinsterna är:

1x överraskningspaket i värdet 1000 kr
2x överraskningspaket i värdet 500 kr var

Lika chanser för alla:
Du kan skicka oss så många önskerubriker som du vill, men i utlottningen kan du endast delta med en kommentar.

Regler för deltagandet

Regler för deltagandet

Varje person på minst 18 år får delta, förutom medarbetare på BoD (Books on Demand GmbH). Deltagandet är gratis och kan genomföras en gång genom att kommentera på blogginlägget och föreslå en eller flera önskerubrik för bloggen. Sista dagen för deltagandet är den 20 december 2015. BoD lottar ut tre vinnare bland alla deltagare. Vinsterna är tre överraskningsspaket

  • 1x i värdet av 1000 kr
  • 2x i värdet av 500 kr var

 

Utlottningen sker den 21 december 2015 och vinnarna kontaktas skriftligen och personligen. BoD behåller rättigheten att nämna vinnaren på bloggen, på Facebook-sidan och/eller i nyhetsbrevet. Deltagarna ger BoD rättigheten att publicera deras namn i detta samband.

Vi ser fram emot spännande inläggsförslag!

Till Facebook-sidan

Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält