Tävlingen i de bästa bokidéerna är avgjord!

I somras pågick BoD:s tävling i de bästa bokidéerna. Tävlingen gick ut på att man som författare fick skicka in sin personliga bokidé till BoD…

I samband med en bokutgivning finns det rätt mycket att fundera på. Man ställer sig frågor som ”Har jag valt rätt titel på boken?”, ”Hur ska min bok se ut?”, ”Hur ska jag nå ut till läsarna?”, ”Hur mycket ska boken kosta?”, ”Ska jag ge ut både tryckt bok och e-bok?” och många fler. Det kan kännas bra att inte behöva ta ställning till alla dessa frågor på egen hand utan att kunna diskutera med någon erfaren på området.

BERÄTTA FÖR OSS OM DIN BOK

I samband med BoD:s tävling i de bästa bokidéerna fanns möjligheten att vinna en professionalitetscheck. Genom att skicka in sin personliga bokidé per mejl eller genom att publicera den i BoD:s blogg var man med och deltog i tävlingen om den bästa bokidén. Syftet med en professionalitetscheck är att tillsammans med en författarrådgivare utveckla en utgivningsstrategi för dig och din bok. Under det 45 minuter långa samtalet går du igenom alla viktiga aspekter kring din bokutgivning – bland andra valet av den perfekta titeln, designen på boken, marknadsföringsmöjligheter och möjliga event för att gynna din bokförsäljning.

TÄVLINGEN BLEV EN SUCCÉ

Det visade sig att riktigt många duktiga författare blev intresserade av att delta i tävlingen med sina geniala bokidéer. Det blev sammanlagt så många bokidéer att det verkligen inte blev lätt att välja 3 vinnare. ”Jag har läst och läst och funderat och klurat på vilka idéer som är de mest unika, mest spännande, mest kreativa och mest intressanta.”, säger Maria Bengs, författarrådgivare på BoD. BoD-medarbetarna är verkligen överlyckliga över alla fina bidrag!

3 vinnare är nu valda och vi gratulerar Jannika Navjord, Linda Eliasson och Martin Berg. Stort grattis!

Ett stort tack även till alla andra som deltog – det har varit ett nöje att läsa era bidrag!

 

Författartjänster

Behöver du hjälp med att publicera din bok eller vill du överlåta språkgranskningen, korrekturläsningen och designen av boken till någon professionell? Kontakta oss och vi tar hand om ditt bokprojekt! Själv kan du bara fokusera på nästa steg i din bokutgivning.

Är du intresserad av våra författartjänster? Det är hur lätt som helst! Skicka in din manuskript i en Word-fil till info@bod.se. Därpå får du en personlig offert (icke bindande).

Läs mer om BoD:s författartjänster

 

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält