Fem nya titlar får sin plats på bokmässan

Utav de titlar som blev publicerade i augusti månad får nu fem titlar en speciell plats på bokmässan i Göteborg. På så sätt vinner de…

I vår utlottning Ge ut din bok med BoD i augusti månad och vi presenterar den på bokmässan i Göteborg så har vi nu fem vinnande titlar. Vi annonserade ut detta i vårt blogginlägg Succéförfattare satsar på egenutgivning och i våra sociala medier.

Hur du marknadsför dig och din bok är mycket viktigt för att din bok ska sälja och bokmässan är ett ypperligt tillfälle att nå ut till potentiella läsare och få uppmärksamhet kring din bok. Nyutgivna titlar behöver en bra start med en väl genomtänkt marknadsstrategi. På bokmässan får du chans att nätverka med andra professionella författare, coacher, journalister, bokhandlar, tidningar och media inom bokbranschen. Så var träffar du din målgrupp och dina kontakter om inte på bokmässan, årets största bokevent?

Fem av våra nya titlar som blev utgivna i augusti får sin personliga plats i montern.

De vinnande titlarna är följande:

En titt i backspegeln
Inget tioårsjubileum, inget icke frekvent skrivande med några få utgivningar som resultat, men väl ett tvåårsjubileum med ett ytterst frekvent skrivande som resulterat i åtta samlade böcker inom två sammansatta pärmar.

Denna samling olika handlingar i hundratal innehåller följande tidigare publicerade titlar: ”I den stora regrafen…”, Impulsvers, Inte helt hundra, Namnlös: En novell om lönnmördaren med musikaliskt intresse, Tio små romaner, Platsen tagen, Att vara med, Ett antal texter

Överlevnadsguiden
Hur hanterar man ensamhetskänslor? Hur ska man agera när man är andra människors måltavla? Vad krävs för att bli framgångsrik? Måste man ha barn för att leva ett meningsfullt liv? Hur slutar man att känna sig vilsen och som om man är på fel ställe? Hur får man attraktionslagen att fungera? Livet är fullt av viktiga och svåra frågor men ofta finns det ingen att ställa dem till. I ”Överlevnadsguiden En handbok om livet” ger Charlotta Rexmark sina svar på många av de frågor som vi numera sällan har tid eller mod att söka svaren på.
Prästkragar och halmstrån
”Det är inte säkert att det blir som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå fast på ett annat sätt” säger Kerstin. Hon och några andra ungdomar träffas i Uppsala för att läsa vid universitetet.

När deras vägar korsas senare i livet har de börjat ompröva många av sina val. Det blev inte helt som de tänkt sig, men det är inte försent att börja på nytt. Än finns det tid att uppfylla drömmar om kärlek, vänskap, bokskrivande och att hitta sin egen livs­filoso­­fi. Aldrig tänka bakåt eller framåt, bara nu – och aldrig ångra.
Om inte nu så när? Det är dags att börja våga!

Den goda makten
Den goda makten – finns den?
“Pappa – vem är det som har stor makt ?” Frågan ställs av Jonatan, 5 år, som sitter på köksgolvet och leker. Jag, pappan, står och diskar. Eftersom jag är pedagog, lågstadielärare till professionen, börjar jag fundera ut ett bra, heltäckande sätt att angripa ämnet så att en 5-åring kan förstå. Jag är ju i alla fall yrkesskadad sedan många år i branschen…

Så börjar boken. Svaret på frågan får läsaren mot slutet. Det är så häpnadsväckande, enkelt och djupt.

Tildas Monster
Tilda bor med sin mamma och pappa i ett rött hus som ligger på en kulle. Huset är jättefint, men det har ett stort problem: Det är fullt av MONSTER!! En mörk och stormig natt hör Tilda något som snyftar. Det är monstret under sängen som är rädd för åskan. Tilda tar mod till sig och bjuder upp monstret i sängen och upptäcker att han inte är så farlig. Tillsammans med monstret ger hon sig sedan ut för att träffa de andra monstren i huset och se om de också är snällare än de ser ut.

BESÖK OSS PÅ BOKMÄSSAN

Bokmässan i Göteborg slår upp sina portar den 28 september–1 oktober i år och är Nordens största mötesplats för det skrivna ordet. Läs vidare i vårt tidigare blogginlägg Besök oss på bokmässan för att veta vad som händer i vår monter och var du hittar oss. Vi finns på plats för att hjälpa dig vidare med ditt nästa bokprojekt.

Har du frågor kring bokmässan eller våra övriga tjänster kan du självklart kontakta BoD-medarbetarna per e-post, telefon eller i rutan nedanför.

Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält