Skriv2017 är spikat och klart!

Skriv2017 är konferensen för dig som skriver. Här får du två dagar späckade av föreläsningar, workshops och möten med författare och branschfolk. Vi är på…

Unna dig och ditt skrivande en inspirerande helg på hotel Scandic Opalen i Göteborg den 18–19 november. Skriv2016 ägde rum på Dieselverkstan i Nacka och blev en stor succé. Därför arrangerar tidningen Skriva, tillsammans med Kultur i Väst och Region Halland, en helg i år igen för dig med författarambitioner. På Skriv2017 kommer du att kunna lyssna till bland andra Mats Strandberg, Lina Wolff, Kristina Sandberg, Martina Haag och Jessica Schiefauer!
Som egenutgivare är det viktigt att marknadsföra sig själv, knyta kontakter och träffa nya skrivarkompisar för att på så sätt utbyta idéer, kunskaper och råd. Skriv2017 är ett ypperligt tillfälle för detta och även för dig som författare att lära dig mer om skrivandets konst. Du kan fördjupa dig i ämnen som språk och stil, få kunskap i hur man bygger trovärdiga karaktärer och lära dig om hur du skriver en historia som fångar läsarna. Det finns lektörer på plats som kan ge omedelbar respons på dina texter. Förutom förläggare, lektörer, författare och skrivcoacher så finns även BoD på plats för att kunna ge dig råd om hur du på bästa sätt kan ge ut din egen bok. Du kanske har frågor och funderingar kring ditt bokprojekt, marknadsföringen eller vad du kan göra för att nå dina läsare.
Låter det här som något för dig? Här kan du läsa vidare om eventet, ladda ner programmet och anmäla dig. Inspirerande föreläsare och workshops kan ge dig ny glöd och nya verktyg i ditt skrivande.

Anmäl dig även gärna till vårt nyhetsbrev för att få kontinuerlig information och nya idéer.
(Bildkälla:https://tidningenskriva.se/event/skriv2017/ och http://www.kulturivast.se/bibliotek/skriv2017)

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält