Skriv2016, Sveriges största skrivkonferens – BoD var på plats.

BoD var med på Sveriges största skrivkonferens, Skriv2016, och där träffade vi många intressanta författarcoacher, lektörer, förläggare, litterära agenter och föreläsare.

På Skriv2016 den 22–23 oktober träffade BoD många intressanta författarcoacher, lektörer, förläggare, litterära agenter och föreläsare.

Vi träffade bland annat journalisten Martin Schibbye som föreläste om hur viktig yttrandefriheten är. Hans erfarenhet och bokskildring av fångenskapen i Etiopen har stärkt hans motivation och kämpeanda att fortsätta skriva och kämpa för våra rättigheter.

Sara Löwestam, författare som rör sig mellan olika genrer, förde en väldigt intressant workshop angående språket. Skillnaden mellan orden ”underlig” och ”konstig” eller mellan ”hans” och ”sin” skapade många åsikter, tankar och känslor.

Ann Ljungberg höll föredrag om hur viktigt det är att lägga upp en marknadsföringsplan och tidsbestämma sina aktiviteter ev. tillsammans med aktuella händelser.
Läs gärna vidare på vår Marknadsföringsguide för att få mer tips.

Det blir viktigare för varje författare att vara aktiv på sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter) och skapa sin egen webbsajt och blogg samt att nätverka, skicka ut nyhetsbrev, kontakta tidningar etc. Besök gärna Ann Ljungberg på hennes Twitterkonto och läs om hennes råd.

Vi vill även tacka Ann Ljungberg för ett väldigt intressant och välorganiserat evenemang.

Se även nedan några av  våra foton från årets största skrivarkonferens.

Anmäl dig gärna till vårt Nyhetsbrev för att få kontinuerlig information och nya idéer.

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält