Sommartävling: Vinn en bokutgivning och omslagsdesign!

Nu har du chansen att låta din författardröm gå i uppfyllelse och ge ut din bok som tryckt bok och e-bok i bokhandeln gratis. Ta…

Vi bär alla på en historia, en berättelse, en saga, en kunskap eller kanske en erfarenhet som vi gärna skulle vilja dela med oss av. Oavsett om du redan har skrivit den för länge sedan eller om du inte har påbörjat den ännu, så har du i sommar chansen att ge ut just din berättelse i form av bok och e-bok gratis. Inte nog med det, vinnaren får även en gratis omslagsdesign på boken och BoD:s anteckningsbok.

Vi vill motivera nya och erfarna författare att skriva. Sommaren är en utmärkt period på året, eftersom den brukar vara lugnare och semestern ger dig mer tid för skrivandet. Så nu har du chansen att bli en av BoD:s nästa författare. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina författardrömmar. Vi vill inspirera dig att komma igång och komma vidare med dina skrivprojekt  ­– ända in i mål!

Var med i vår sommartävling och låt dina ord flöda!

SÅ HÄR DELTAR DU

För att vara med i tävlingen behöver du endast skapa och slutföra ett bokprojekt med BoD Fun, på minst 24 sidor. Läs vidare om BoD Fun här.
Bidraget får ej tidigare ha publicerats. BoD:s jury väljer ut det vinnande bidraget efter tävlingens slut.

Informera oss per mejl när ditt bokprojekt är slutfört till event@bod.se. Ange bokens titel, ditt/författarens namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

PRISER

Det vinnande bidraget får:

 • Gratis utgivning av boken med BoD Classic
 • E-bok och tryckt bok med mjukpärm
 • Gratis omslagsdesign
 • En BoD-anteckningsbok

 

Tävlingsvillkoren för utlottningen finner du här.

Vi bör få in ditt skrivarbidrag i form av ett FUN projekt senaste den 1 september 2018.

 (P.s. BoD Fun kan alltid uppgraderas till BoD Classic.)


TIPS!

Vill du få bra skrivartips och inspiration så besök vår blogg där vi har många intressanta inlägg för dig som tycker om att skriva. Har du frågor så kontakta oss gärna per telefon måndag 9.00–13.00, tisdag 14.00–17.00 och fredag 9.00–13.00 på telefonnummer 08-463 10 97, eller per e-post måndag till fredag: info@bod.se.

Kommentarer

 • Hejsan!
  Det här lät ju kul och spännande, men dessvärre förstår jag inte riktigt informationen. Menar ni att man till att börja med skickar in minst 24 sidor av ens skriv-projekt senast 1/9 och därefter meddelar er per mail när hela projektet är klart?
  Och vad det gäller vinsten så är jag kanske korkad men står det nånstans hur många exemplar man får ge ut om man vinner? Eller är vinsten engångsavgiften på 799:- ?

  Hälsningar Susanne

  • Hej Susanne,

   Man gör färdigt sitt bokprojekt som ett FUN projekt i myBoD. För att kunna genomföra ett bokprojekt med BoD så måste inlagan (tryckfärdiga PDF-filen) ha minst 24 sidor.
   Informera oss sedan per mejl när ditt bokprojekt är slutfört till event@bod.se. Ange bokens titel, ditt/författarens namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
   Vinsten är en gratis bokutgivning för 799 kr och en omslagsdesign. Vill man beställa egna exemplar av boken så kan man självklart göra det, men de ingår inte i vinsten.
   Jag hoppas att mina svar hjälpte dig på vägen!

   Ring oss gärna annars så förklarar vi mer i detalj.

   Hälsningar
   Linda /BoD

 • Hej!
  Finns det någon maxgräns för antalet sidor, och spelar det någon roll vilket format de 24 sidorna har (t.ex. A5, A4 osv).

  Hälsningar
  Lollo

 • Hej!
  Är det någon speciell bokformat/storlek som man bara får ha eller får man välja vilken storlek man vill?

  • Hej!
   Bokformat/storlek får man välja som man vill. Vi har 10 olika format att välja mellan.

   Hälsningar
   Linda/BoD

 • Hej, låter spännande och inspirerande. Jag förstår att vinsten består av en gratis engångsutgivning, värd 799 kronor, plus omslagsdesign. Ingår också ISBN-nummer och placering hos Adlbris och andra internetbokhandlar i vinsten?

  J-E

 • Hej, apropå sommartävlingen: Ingår pliktex. till KB i en eventuell vinst?
  Bästa hälsningar
  Jan-Ewert

 • Hej! Får boken vara bara 24 sidor eller måste den vara på visst många sidor när den är färdig sen?

  Med vänlig hälsning
  Anna

  • Hej Anna,
   Den måste vara på minst 24 sidor. Du bestämmer annars själv sidantalet.

   Hälsningar
   Linda/BoD

 • Hej!
  Går det att lämna in ett bokprojekt i poesiform om det håller sig inom ramarna för tävlingsvillkoren?
  Hälsningar
  Linn

  • Hej Jesper!
   Jo, varje bokprojekt behöver ett omslag. Man kan använda sig av våra gratis omslagsmallar i myBoD.

   Hälsningar
   Linda/BoD

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält