BoD:s egenutgivardag

Du kanske har skrivit eller håller på att skriva en bok och funderar på hur du skall nå framgång bland läsarna? Var med på BoD:s…

22.02.2018 · Linda Reumann Egenutgivning · Event

På BoD:s egenutgivardag samlar vi både etablerade och aspirerande författare i syfte att skapa en mötesplats för inspiration och erfarenhetsutbyte, men också för att erbjuda kunskap inom olika ämnen användbara för egenutgivare.

Du får många bra tips, mångfaldig information och råd som kan hjälpa dig med din skrivprocess, marknadsföring och bokutgivning. Genom våra föreläsningar kommer du att få lära dig hur du på bästa sättet kan nå ut med din bok genom sociala medier, hur du organiserar olika event kring din bok, skrivandets olika faser och vad du bör tänka på när du kontaktar media. BoD:s egenutgivardag är ett event för dig som skriver.

UNNA DIG EN INSPIRERANDE DAG OCH LÄR DIG AV PROFFSEN!

Under dagen kommer du bland andra att få lära känna en författare/skrivarcoach, PR- och kommunikationsspecialist, lektör och marknadsföringsexpert.

KRISTINA SVENSSON

Vetenskapskommunikatör, författare och reseskribent som berättar om hur du planerar din marknadsföring och hur du kan bygga upp ditt författarnamn som varumärke.

JORUN MODÉN

Författare som organiserar många lärorika skrivarkurser, berättar om hur du bör planera din bok från början till slut så att läsaren kan följa ”den röda tråden” i din historia.

EMMA ÅHLÉN

Diplomerad lektör, vill öppna upp förståelsen för hur viktigt det är att samarbeta med en lektör/ redaktör och språk-granskare/korrekturläsare under manusets gång.

CARIN BALFE-ARBMAN

PR- och kommunikationsspecialist, informerar om hur man skall nå ut i media och press för att öka uppmärksamheten bland läsarna.

Möt även våra erfarna egenutgivare Peo Bengtsson, Josefine Sidebäck och Roger Skagerlund i vår diskussionsrunda. De berättar om sina egna erfarenheter de har gjort under sin resa som författare och egenutgivare. Utnyttja tillfället och ställ de frågor som du länge har funderat på.

Denna dag är ett ypperligt tillfälle för att nätverka med andra experter inom bokbranschen och skaffa nya skrivarkompisar. Vi finns på plats för att hjälpa dig!

Programmet och mer information om BoD:s egenutgivardag hittar du här.


Du är hjärtligt välkommen till eventet!


PRAKTISKT INFORMATION

En heldag med inspirerande föreläsare och en diskussionsrunda som stödjer och motiverar dig i ditt skrivande och din bokutgivning.

Plats: Nalen i Stockholm (Regeringsgatan 74, 111 39, Stockholm)
När: 21 april 2018, kl 9:30 – 16:00
Pris: 250 kr. I priset ingår föreläsningar, diskussionspanel, mingel, frukost, lunch och fika.

Boka din biljett här eller betala direkt på plats vid ankomst.
Obs! Föranmälan krävs för att vara med på eventet till: event@bod.se


Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält