Träffa oss på Zoom

Med våra Zoom-möten hjälper vi dig att komma vidare med ditt bokprojekt. Vi svarar på dina frågor live.

10.01.2023 · Linda Reumann Egenutgivning · Event

Den digitala utvecklingen ger oss nya möjligheter att kunna hjälpa dig med ditt bokprojekt. Många frågor uppstår första gången som man startar sitt bokprojekt. Ställ dina frågor till oss via Zoom, så ger vi dig tips, råd och rekommendationer.

Du har nu kommit så långt att din text är klar och du skulle gärna vilja publicera den eller bara trycka upp några exemplar av din bok. Vi tar dagligen emot frågor och telefonsamtal från. Ibland känner vi att det skulle ha varit lättare om vi skulle kunna dela våra bildskärmar. På så vis skulle vi enkelt och snabbt kunnat visa dig hur det går till. Vi vill nu pröva att utöka vår kundservice, för att kunna ge dig just denna möjligheten. Vi har planerat in 3 Zoom-möten vid olika tillfällen, för att det ska kunna passa dig och dina tider.

Funderingar och frågor

Funderar du på hur vår kundportal myBoD fungerar eller hur man skapar bokfiler för inlagan och omslaget? Vad är easyCover? Hur mycket kommer mitt bokprojekt att kosta? Hur beställer jag egna exemplar av min bok? Vilket papper eller inbindning kan jag välja mellan? Kan jag få hjälp med layout och design? Hur fungerar distribution och honorar? I vårt blogginlägg ”Skapa och gör din egen bok, steg för steg” har vi samlat processen i 7 olika steg, som vi rekommenderar dig att läsa igenom. Säkert har du olika funderingar vid start av ditt bokprojekt.

Zoom-möte 1

Fredagen den 27 januari 2023, kl 15.00:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Zoom-möte 2

Onsdagen den 8 februari 2023, kl. 14.00:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Zoom-möte 3

Måndagen den 20 februari kl. 11.00:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Zoom-möte 4

Tisdagen den 14 mars 2023, kl. 16.00:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Zoom-möte 5

Onsdagen den 29 mars kl. 12.30:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Zoom-möte 6

Fredagen den 14 april 2023, kl. 15.00:

För att registrera dig, klicka på denna länk

Klicka på en eller flera utav länkarna ovan för att registrera dig till våra Zoom-möten. Zoom är en plattform som visar sig fungerar väldigt bra för de flesta. Man måste inte registrera sig själv i Zoom för att vara med, utan man klickar bara på en länk för att medverka. Din dator eller surfplatta eller smartphone behöver ha en kamera. Du får bättre ljud om du ansluter ett headset. Vi rekommenderar att du använder en dator och kopplar upp dig genom Chrome eller Firefox.

Du kommer att få ett mejl med en länk. Använd den för att logga in dig på mötet. På så vis tar du del av vårt evenemang precis som om du befann dig i ett vanligt rum och träffar de andra deltagarna. Tänk på att välja en lugn plats för att delta. För att förhindra bakgrundsljud, stäng av din mikrofon. Klicka för att läsa om dataskyddsförordning för Zoom.

Vi ser fram emot att träffa dig personligen och prata om ditt bokprojekt!

Författare

Linda Reumann

Hon har jobbat på BoD sedan hösten 2016. Hon är ansvarig för marknadsföringen, sociala medier och arrangerar bland annat olika evenemang hos BoD. På bloggen delar hon tips och råd kring bokutgivning och marknadsföring.

Fler inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält