BoD på Stockholms bokhelg

Träffa oss på BoD under Stockholms bokhelg! Alla är välkomna! Fredag 17 maj, kl. 15.00-17.00 på Stora nygatan 7

03.04.2024 · Linda Reumann Event · Publicera bok

Träffa oss under Stockholms bokhelg!

Stockholms bokhelg är en litterär festival och stadsvandring. Från den 16–19 maj fyller förlag, bokhandlare, muséer och institutioner gator och torg med böcker, författare och bokprat. I år är BoD på plats!

Festivalen är kostnadsfri och genom en stadskarta navigerar besökarna runt mellan litterära samtal, signeringar, bokköp och releaser. De medverkande arrangerar egna program och öppnar upp dörrarna till egna eller lånade lokaler.

Har du en bokidé eller kanske ett färdigt manus?

Vi på BoD är på plats under Stockholms bokhelg, för att samla både etablerade och aspirerande författare i syfte att skapa en mötesplats för inspiration och erfarenhetsutbyte, men också för att erbjuda kunskap om hur du kan skapa, trycka och publicera din egen bok.

Du får många bra tips, mångfaldig information och råd som kan hjälpa dig med din skrivprocess, marknadsföring och bokutgivning.

Vi berättar om hur du på bästa sättet kan få ut din bok i bokhandeln och nå ut till dina läsare. Vi svarar till exempel på följande frågor: Vad kostar det att ge ut en bok? Måste man beställa en minsta upplaga? När kommer min bok ut i bokhandeln? Kan jag få hjälp när jag skapar min bok? Vilka bokformat finns?

Vi finns på plats personligen för att besvara just dina frågor gällande ditt bokprojekt! 

Var hittar du oss?

Vi har förberett en föreläsning för dig som vill trycka eller ge ut din bok och e-bok och finns sedan på plats för rådgivning och utbyte. Det är öppet hus och alla är välkomna, men vi blir tacksamma om vi får din anmälan, så att vi vet hur många som kommer.

– När: 17 maj
– Tid: 15.00 – 17.00
– Var:
Stora nygatan 7 (Studio SN7)
– Anmälan till: event@bod.se

BoD-författare på plats!

Träffa även några av våra BoD-författare som berättar om deras böcker och om hur de gick till väga för att förverkliga sina bokidéer! Ylva Kaiser, Niclas Lexén och Lars Sjödin kommer att finnas på plats, så passa på att ställ frågor till dem och titta på deras fina böcker.

Ylva Kaiser

Ylva Kaiser

Niclas Lexén

Niclas Lexén

Lars Sjödin

Lars Sjödin

Ses vi där?

Med BoD kan du ge ut och sälja dina böcker och e-böcker i bokhandeln och nätbokhandeln. Vi katalogiserar din titel och gör den tillgänglig genom vårt omfattande distributionsnätverk. Så fort vi tar emot en beställning trycker vi snabbt din bok.

För varje såld bok får du ett författarhonorar, som du själv bestämmer tillsammans med försäljningspriset. Fördelarna är att det inte uppstår några tryckkostnader i förväg och du har full kontroll över dina bokprojekt. Alla böcker trycks med vår miljövänliga print-on-demand-process. Ingen minsta upplaga krävs och ingen finansiell risk uppstår.

Författare

Linda Reumann

Hon har jobbat på BoD sedan hösten 2016. Hon är ansvarig för marknadsföringen, sociala medier och arrangerar bland annat olika evenemang hos BoD. På bloggen delar hon tips och råd kring bokutgivning och marknadsföring.

Fler inlägg

Kommentarer

Lämna ett svar

*Obligatoriskt fält